Viinilasit

Viinilasit kauniiseen kattaukseen

Tyylikkäät ja kauniit viinilasit viimeistelevät huolitellun kattauksen. Ne tuovat kattaukseen juhlavaa tunnelmaa. Lasit kannattaa valita viinin mukaan. Punaviinille sopivat parhaiten punaviinilasit, jotka tuovat viinin aromit hienosti esiin. Valkoviini juodaan hieman pienemmistä niille suunnitelluista laseista. Kuohuviini maistuu parhaalta kapeasta ja suiposta lasista, joka korostaa viinin kuplia ja hapokkuutta. Oikeanlaisen viinilasin avulla viinin maun saa esiin parhaalla mahdollisella tavalla. Löydät sivuiltamme omaan tyyliisi sopivat puna-, valko- ja kuohuviinilasit koottuna internetin laajasta valikoimasta. Viinilaseja voi käyttää niin arjen kattauksen piristäjänä kuin kaikissa juhlissakin.

Erilaiset juomalasit kuten viinilasit, voi säilyttää kotona vaikka lasivitriinissä. Kauniissa vitriinissä lasit tulevat hyvin esiin ja on helppo ottaa käyttöön aina tarpeen vaatiessa niin arjessa kuin juhlassakin.

Astiastoon sopivat viinilasit

Viinilaseja hankkiessa voi myös pohtia niiden sopivuutta omiin astiastoihin. Esimerkiksi maalaisromanttiseen astiastoon sopivat kevyet ja sirot viinilasit. Moderniin tyyliin ja kattaukseen sopivat puolestaan jalattomat viinilasit, kuten vaikkapa erittäin trendikkäät jalattomat valkoviinilasit.

Viinilaseja voi hankkia myös useampia erilaisia. Niiden avulla on todella helppo muuttaa kattauksen ilmettä sekä tuoda esiin persoonaa ja tunnelmaa. Esimerkiksi kesäjuhliin on kiva laittaa esiin kauniisti kuvioituja viinilaseja. Juhlavaan kynttiläillalliseen puolestaan sopivat minimalistiset, perinteiset viinilasit. Tärkeintä tietenkin on, että lasit ovat sellaiset, mistä itse pitää.

Punaviinilasit sopivat myös lahjaksi

Erilaiset lasit, kuten punaviinilasit ovat myös erinomainen lahja uuteen kotiin muuttaneella, syntymäpäiväsankarille tai kihlaparille. Etukäteen voi tiedustella lahjansaajan mieltymyksiä ja sitä kerääkö hän esimerkiksi jotain lasisarjaa. Myös erilaiset baaritarvikkeet ovat kiva lahja, josta ilahtuu takuulla jokainen. Lasit voi kääriä kauniiseen lahjapaperiin tai asetella lahjapussukkaan. Halutessaan mukaan voi laittaa vielä laseihin sopivan viinin. Esimerkiksi kuohuviinilasit samppanjapullon kera ovat erinomainen hääjuhlien vieminen.

Viinilasit ovat siis todella monipuolisia ja myös monikäyttöisiä. Mikäli arkeen kaipaa luksusta, voi aamupalan appelsiinimehulasin korvata kuohuviinilasilla ja päivä lähtee heti käyntiin entistä upeammin. Viinilasien käytössä voi siis olla luova. Niiden käyttöä ei tarvitse rajoittaa vain viinin nauttimiseen juhlatilanteissa. Kaunis viinilasi sopii yhtä lailla kuplaveden juomiseen kuin valkoviinillekin. Tutustu siis laajaan valikoimaan ja löydä juuri sinulle sopivimmat lasit!