Viimeisimmät artikkelit

Samppanja ja juusto juhlissa
  • By Asta
  • 10 Jan, 2022

Eipä aina tule ajatelleeksi, että samppanja ja juusto voivat olla hyvä yhdistelmä juhlien tarjoilussa. Kuohuviinit varsinkin mielletään vain juhlan juomaksi, mutta sen voi aivan hyvin yhdistää erilaisiin juustoihin. Kevyet juustot oikeastaan heräävät eloon sen jälkeen, kun niitä maistellaan kuohuviin kera. Myös ikääntyneet juustot kuten sinihomejuustot saavat hyvän maun, kun yhdistää niiden syömisen samppanjaan. Juomaksi kelpaa samppanjan lisäksi myös italialainen prosecco, ranskalainen crémant sekä saksalainen sekt ja espanjalainen cava. Yhdistä samppanja ja juustoMitä kaikkia juustoja voi kuohuviinin kanssa yhdistää?

Tapaksia illanistujaisiin
  • 15 Dec, 2021

Oletko järjestämässä illanistujaisia ystävillesi? Helpot sormin syötävät tapakset ovat yksi parhaista ruokalajeista, joita voit illanistujaisissa tarjoilla. Kun teet tapaksia illanistujaisiin, ei tiskiä synny juhlissa, eikä istumapaikkoja tarvitse juurikaan varata kaikille, sillä tapaksia voi syödä helposti sormin, ilman lautasta, ja vaikka suoraan seisovasta pöydästä. Monet tapakset ovat niin sanottua tikkuruokaa ja niin pieniä suupaloja, ettei lautasia tarvitse erikseen kattaa vierailijoille. Tapaksia illanistujaisiin merenelävistäMonet tapaksista sisältävät jonkinlaisia mereneläviä, kuten katkarapuja. Yksi täydellinen tarjoilu illanistujaisiin on Gambas y pan, eli katkarapuja ja leipää.

Halvat drinkit onnistuvat helposti kokemattomaltakin
  • 03 Dec, 2021

Kotibileisiin sopivat kivasti halvat drinkit, jotka eivät myöskään ole valtavan hankalia saati vaadi ammattilaistason välineistöä onnistuakseen. Silti ne ihastuttavat vieraita ja toki myös itseäkin. Drinkit myös tuovat piristystä juhlaan eroten hieman suoraan tölkistä juotavista juomista. Jos juomien sekoittelu kesken juhlien tuntuu työläälle ajatukselle, on mahdollista sekoittaa juomasekoitus valmiiksi, josta vain kaataa laseihin lisää tarpeen mukaan. Yksi mahdollisuus on aina klassinen booli josta kaikki saavat otettua omaan mukiin lisää niin halutessaan.

Kotibaari | Tuotteet edullisesti netistä
  • 03 Dec, 2021

Hyvän makuisten ja näyttävien drinkkien sekoittelu on aivan oma taitolajinsa, joka on suosittu harrastus monelle. Nautitko drinkkien sekoittelusta itsellesi ja vieraille? Jos näin on, niin perusta kotibaari! Kotibaarin perustaminen ei ole niin vaikeata kuin äkkiseltään luulisi. Saat yhdestä paikasta netistä tilaamalla kaikki mitä tarvitset. Laadukkaaseen kotibaariin kuuluu riittävä valikoima juomalaseja, drinkkien valmistusvälineet ja tietysti miksereitä ja juomia. Kotibaarin kruunaavat kotiin sopivat baarikalusteet, kuten baarijakkarat ja säilytyshyllyt laseille, pulloille ja muille välineille.