Tyylikkäät juomalasit täydentävät kattauksen

  • 14 Feb, 2022

Tyylikkäillä juomalaseilla saa kattauksen näyttämään paremmalta.

Monet juomalasit ovat klassikoita, jotka säilyttävät tyylinsä vuodesta toiseen. Niiden värit voivat vaihtua vuosien saatossa, mutta muoto ja niiden asenne säilyy kuitenkin. Mitä trendiä tyylikkäät juomalasit edustavat? Niissä voi olla ajattomuutta, mutta myös jotakin modernia sävyä, joita pystyy hyödyntämään kattauksessa muun värimaailman kanssa. Ne tuovat kuitenkin kattaukseen sitä jotakin ja kauniilla lasilla on huomattavan iso merkitys juhlakattauksessa, mutta ne piristävät mieltä myös arjessakin. Ne houkuttavat käymään pöytään aterialle.

Yksinkertaisen tyylikkäät juomalasit kattauksessa

Kaunis kattaus on pienistä asioista kiinni. Kokonaisuus voi olla hyvinkin yksinkertainen, se voi olla väriskaalaltaan valkoinen, mutta moderneilla värikkäillä laseilla saa aikaan joko rentoutta tai juhlavuutta. Lasin ei tarvitse olla väritykseltään tumma vaan se toimii hyvin myös hempeillä väreillä. Muodon ei tarvitse tuoda kattaukseen rönsyjä, yksinkertainen on hyvin usein paras vaihtoehto. Väriähän kattaukseen voi myös tuoda lasien lisäksi niihin sointuvilla kukilla.

Meidän monien mielestä kirkas juomalasi on paras vaihtoehto. Niitä on monenlaisia ja siksi niistäkin löytyy paljon vaihtoehtoja. Osa on aivan tavallisia, mutta osa laseista on hiottuja ja niissä saattaa olla jokin kaunis kuvio. Se tuo kattaukseen myös lisää tyyliä, jos itse pitää kuvioiduista enemmän. Jos haluaa juhlaan todella tyylikästä lasia, on kirkas kristallilasi täydellinen vaihtoehto. Ne on tyylikkäitä ja niiden kiilto on todella upea.

Juomalasit ja viinilasit

Toisinaan on mukava tehdä kattaus kaiken taiteen ja sääntöjen mukaan, joten se on mukava täydentää vesilasien lisäksi viinilaseilla. Kaikki näyttää tietenkin tyylikkäältä, jos ne ovat samaa sarjaa. Jos eivät, voi hyvin etsiä tyylejä täydentävät lasit ja tehdä kattauksen niillä. Kristalli on tähänkin hyvä vaihtoehto, mutta myös värikkäät lasit tuovat kattaukseen lisäsäväyksen. Parasta on kuitenkin valita muodoltaan ja tyyliltään sellaiset, jotka miellyttävät omaa silmää ja voi ainakin itse nauttia kattauksen onnistumisesta.