Tyylikkäät alkoholimitat kotikäyttöön

  • 05 Sep, 2022

Alkoholimitat ovat käteviä drinkkien valmistuksessa.

Drinkkien valmistaminen ei ole mitään salatiedettä ja niitä tehdään yhtä lailla baareissa kuin kotona. Hyvänä apuna ovat alkoholimitat, joilla juomiin saa ainesten oikeat suhteet kuten ohjeessa on. Määrien mittaaminen ei ole mitään hifistelyä vaan juomasta tulee oikeanlainen ja se maistuu juuri siltä kuin sen pitääkin. Drinkkien valmistuksesta kotonakin tulee huomattavasti mukavampaa, kun on oikeanlaiset välineet eli mitat ja shakerit.

Alkoholimitat drinkkien parhaaksi

Baareissa olet varmasti huomannut, että baarimikko käyttää alkoholimittoja drinkkejä tehdessään. Kotiin voi myös hankkia laadukkaat ja kestävät tuotteet, jolloin drinkkien tekeminen on huomattavasti mukavampaa ja antoisampaa. Opit nopeasti niiden tekemisestä lisää ja alat tehdä yhä haasteellisempia juomia. Tästä syystä ei ole lainkaan huono idea ostaa mittoja eri tilavuuksilla. Niitä löytyy 1-16 cl asteikolla.

Kuten sanottiin, monessa drinkissä on hyvin tärkeää se, että useamman eri alkoholin ja muiden tuotteiden suhteet ovat oikeat. Alkoholimitta auttaa saamaan suhteet oikein ja sen jälkeen voikin kiinnittää huomioita enemmän siihen, että eri kerrokset tulevat oikeassa järjestyksessä ja toisinaan niillä on myös tietyt lämpötilat. Drinkeissä pitää myös lasin olla oikeanlainen.

Oikeat välineet kotibaariin

Välineitä kotibaarissa ei koskaan ole liikaa ja kun kerran hankit kunnolliset tuotteet, ne kestävät käytössä kauan. Alkoholimittojen lisäksi erilaiset pillit ja tikut sopivien juomalasien lisäksi saa aikaan sen, että juhlissasi ihastellaan täydellisyyttä. Drinkin ei aina tarvitse olla vahva ja juovuttava, se voi olla myös tyylillä sekä ohjeen mukaan tehty.