Kotibaari - näin rakennat sen

  • 27 Oct, 2021

Näyttävillä drinkeillä kruunaat kotibaarisi

Hyvän makuisten ja näyttävien drinkkien sekoittelu on aivan oma taitolajinsa, joka on suosittu harrastus monelle. Nautitko drinkkien sekoittelusta itsellesi ja vieraille? Jos näin on, niin perusta kotibaari! Kotibaarin perustaminen ei ole niin vaikeata kuin äkkiseltään luulisi. Saat yhdestä paikasta netistä tilaamalla kaikki mitä tarvitset. Laadukkaaseen kotibaariin kuuluu riittävä valikoima juomalaseja, drinkkien valmistusvälineet ja tietysti miksereitä ja juomia. Kotibaarin kruunaavat kotiin sopivat baarikalusteet, kuten baarijakkarat ja säilytyshyllyt laseille, pulloille ja muille välineille.

Kotibaari - baarikalusteet

Baarikalusteet ovat tarpeen yhtä lailla kotibaarissa kuin kantispubissasi. Kotiisi saat helposti rakennettua baarikeittiö tyylisen ratkaisun baaritiskillä ja baarijakkaroilla. Kannattaa tutustua laajaan valikoimaan ja valita sieltä sopivat kalusteet tarpeisiisi.

Juomien sekoittaminen on tarkkaa touhua, jossa oikeanlaiset välineet ovat kaiken lähtökohta. Saatavilla on myös erityisiä kotibaarisettejä, jotka sisältävät kaiken tarvittavan, kuten cocktailsiivilän, shakerin, baarilusikan ja murskaimen ja setistä riippuen muita tarvittavia välineitä.

Kotibaari - tilaa tarvikkeet edullisesti netistä

Nykyään baaritarvikkeet kannattaa tilata edullisesti netistä. Olit sitten ravintoloitsija tai oman kotibaarisi drinkkimestari. Valikoimastamme löytyvät tunnetut laatumerkit. Ostaminen on helppoa. Valitse haluamasi tuotteet laajasta valikoimastamme, joka on jaettu kategorioittain.

Kun haluamasi baaritarvikkeet ovat ostoskorissa. On aika siirtyä maksamaan. Voit valita useista eri maksutavoista sinulle mieluisamman tavan maksaa. Ennen maksua sinun tulee vielä soittaa toimitukseen osoitetiedot ja valita toimitustapa. Voit valita tuotteiden toimituksen lähimpään pakettipisteeseen tai kotiovellesi. Hyväksyttyäsi tilauksen tavarat lähtevät pian matkaan. Odottaessasi tuotteiden saapumista voit suunnitella uutta drinkkilistaasi!